keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Vihdoinkin löysimme mukavan tuolin


Mies tuli tuohon työhuoneen ovelle ja halusi tietää, onko minulla joku blogi vielä olemassa ja jos on, niin voisinko kehua tätä tuolia.

Ilman muuta. Kuvassa oleva tuoli kun ei ole mikä tahansa istuin, vaan Mukava Tuoli, josta meillä on puhuttu monta vuotta.

Tarinan tausta on se, että kun mies vielä oli töissä, sähköchieffinä Royal Caribbeanilla, hänellä oli laivalla hytissään mukava tuoli, josta me kotona olleet kuulimme useamman kerran. Sitten kun aloimme suunnitella talon rakennuttamista ja päätimme, että sekä minä että mies saisimme omat työhuoneet, päätimme myös, että sinne miehen huoneeseen hommataan sellainen mukava tuoli.

Helpommin sanottu kuin tehty. Talo on nyt ollut valmis puolitoista vuotta ja me olemme useampaan kertaan kiertäneet kaikki Turun seudun huonekaluliikkeet ja muutaman nettikaupan, tuloksetta. Jos tuoli ei ole ollut tarpeeksi mukava, se on ainakin ollut liian kallis.

Viimein tärppäsi. Tämä Lazy-boy -merkkinen tuoli ostettiin Kaluste-Heinoselta Maskusta 495 eurolla.

Mukavan tuolin ulkonäöstä voi olla mitä mieltä tahansa. Tuoli on miehen ja hänen huoneessaan, johon minä en puutu millään tavalla. Pääasia, että tuolissa on hyvä olla.

Tuolin löytyminen sai aikaan myös pienen mööbleraussession. Tuolin paikalla oli väliaikaisesti iso nojatuoli, joka on alun perin hankittu vanhan talon saliin. Minä otin sen nyt omaan työhuoneeseeni, mutta sen tieltä piti taas siirtää Ikean vuodesohva, joka ei mahtunut kokonaisena ovesta vaan piti ensin purkaa. Se vietiin vanhaan taloon, jossa ensin siirrettiin yksi sänky toiseen huoneeseen. Nyt toivon, että sitä Ikeaa ei tarvitse ikinä enää siirtää minnekään, ei ainakaan meidän.

Tällainen oli siis tarina Mukavasta tuolista. Sen pituinen se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti