perjantai 1. tammikuuta 2021

Tulevaisuus sumussa


 Hyvää alkanutta vuotta 2021! Vaikka tulevaisuus on hämärän peitossa niin eiköhän siellä jotain hyvää sentään ole tulossa, uskotaan siihen.

On helpottavaa jättää viime vuosi taakse, vaikka päivämäärän vaihtuminen ei sinällään vaikuta koronatilanteeseen. Uusi vuosi on kuitenkin aina lupaava alku jollekin, ainakin tuntuu siltä. 

Viime vuosi oli freelancerille taloudellisesti kurja. Osuuskuntani kirjanpitäjä lähetti juuri viime vuoden palkkatodistuksen ja se on masentavaa katsottavaa. Tältä vuodelta toivonkin ennen muuta aikaa ja voimia tehdä paljon töitä.

Mietin jo nyt tulevaa kesää ja sitä, otanko taas airbnb-vieraita vastaan. Olen varma, että tulijoita olisi, mutta kahden viime kesän kokemuksesta tiedän, miten työllistävää homma on. Rahallisesti se taas ei kannata, sillä muutamien satasten tulo ei mielestäni korvaa sitä puolijuoksuista kiirettä, jonka majoittaminen tuo tullessaan. Paras puoli majoittamisessa on se, että vanha talo tulee pidettyä siistinä ja että siellä on asukkaita, vaikka vain yönkin kerrallaan.

Vaikea päätös. Haluaisin taloon jotain elämää.

Kansalaisopiston vasta ilmestyneestä kevätohjelmasta bongasin naisten raivaussahakurssin. Sinne! On paljon asioita, jotka haluaisin osata ja raivaussahan käyttö on yksi niistä.

Muitakin suunnitelmia on, suurempia. Mutta niistä sitten kun on niiden aika.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti